دســر انـبــه
مــواد لازم:
پوره انبه......................400 گرم
موز ..............................1 عدد
كمپوت هلو....................1 قوطی
زرده تخممرغ ................3 عدد
شكر ..........................300 گرم
شیر ..........................1 لیتر
پودر ژلاتین...................2 قاشق سوپخوری
آب سرد......................1 پیمانه
خامه .......................300 گرم
ابتدا انبه، موز و كمپوت هلو را درون پارچ مخلوط كن بریزید. دستگاه را روشن كرده، صبر كنید تا مواد پوره شود. زرده تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. سپس شیر را بجوشانید و مخلوط زرده تخممرغ و شكر را به آن اضافه كنید و دوباره روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل و شفاف شود. حالا آن را به شیر بیفزایید. در آخر، پوره میوهها را به این مخلوط اضافه نمایید و مواد را داخل قالب گرد میان تهی به قطر حدود 25 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با خامه تزئین كنید.