دسر ميوه ای پرتقال و آلبالو
مــواد لازم:
پودر ژلاتین ...............................2 قاشق سوپخوری
آب سرد ..................................1 پیمانه
آب پرتقال ...............................1 پیمانه
شیر .....................................2 پیمانه
شكر .................................100 گرم
خامه .................................150 گرم
فیله پرتقال..............................1 پیمانه
مربای پوست پرتقال .................1 قاشق سوپخوری
بیسكویت ویفر پرتقالی ............یك دوم بسته
آب آلبالو ................................1 پیمانه
آلبالوی هسته گرفته................یك دوم پیمانه
بیسكویت ویفر شكلاتی...........یك دوم بسته
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت آب جوش (بن ماری) قرار دهید تاكاملاً حل شود. سپس آب پرتقال، نیمی از شیر و 50 گرم شكر را تركیب كنید.
حالا نیمی از خامه را نیز با این مواد مخلوط نمایید و فیلههای پرتقال را به آن بیفزایید. مربای پوست پرتقال را نیز درون آن بریزید.
در پایان نیمی از پودر ژلاتین را به مخلوط پرتقالی بیفزایید. تركیب را در ظرف مخصوص بریزید. اكنون ویفر پرتقالی را درشت خرد كنید و روی دسر پرتقالی بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس آب آلبالو را با شیر، شكر و خامه باقیمانده تركیب كنید. حالا نیم دیگر پودر ژلاتین را به دسر آلبالویی بیفزایید. سپس آلبالوهای هسته گرفته را نیز اضافه كنید.
تركیب آماده شده را آرام روی دسر پرتقالی بسته شده ریخته و روی آن را ویفر كاكائویی خرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس دسر را از یخچال خارج كنید. و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با برشهای پرتقال و ویفر تزئین نمایید.