Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:29

26
دی
كيك اتريشی

كيك اتريشی

طرز تهیه كيك اتريشی

كیك اتریشی

 

 

 

مــواد لازم:

 

شكر ...............................250 گرم

مارگارین ..........................250 گرم

تخم‌مرغ...............................7 عدد

شیر..................................100 میلی‌لیتر

وانیل و زعفران......................به مقدار كافی

آرد..................................300 گرم

بیكینگ‌پودر .........................1 قاشق سوپخوری

پودر كاكائو .........................20 گرم

 

شكر و مارگارین را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس به ترتیب تخم‌مرغ‌ها، شیر، وانیل و زعفران را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یكدست داشته باشید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را روی مواد الك كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر كیك آماده شود. به مقداری از خمیر پودر كاكائو بیفزایید و خوب مخلوط كنید و كنار بگذارید. اكنون ابتدا خمیر ساده را داخل قالب مستطیل شكل متوسطی بریزید. سپس خمیر كاكائویی را وسط قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. پس از آماده شدن، روی آن را با پودر كاكائو تزیین كنید و برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك اتريشی تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز