كیك اتریشی
مــواد لازم:
شكر ...............................250 گرم
مارگارین ..........................250 گرم
تخممرغ...............................7 عدد
شیر..................................100 میلیلیتر
وانیل و زعفران......................به مقدار كافی
آرد..................................300 گرم
بیكینگپودر .........................1 قاشق سوپخوری
پودر كاكائو .........................20 گرم
شكر و مارگارین را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس به ترتیب تخممرغها، شیر، وانیل و زعفران را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یكدست داشته باشید. حالا آرد و بیكینگپودر را روی مواد الك كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر كیك آماده شود. به مقداری از خمیر پودر كاكائو بیفزایید و خوب مخلوط كنید و كنار بگذارید. اكنون ابتدا خمیر ساده را داخل قالب مستطیل شكل متوسطی بریزید. سپس خمیر كاكائویی را وسط قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. پس از آماده شدن، روی آن را با پودر كاكائو تزیین كنید و برش دهید.