Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:42

26
دی
دسر ژله خامه‌ای

دسر  ژله خامه‌ای

طرز تهیه دسر ژله خامه‌ای

دسر  ژله خامه‌ای

 

 

مــواد لازم:

 

شیر...............................................1 لیتر

شكر ..........................................300 گرم

پودر ژلاتین..................................... 2 قاشق سوپخوری

آب سرد.........................................یك‌دوم پیمانه

پوست پرتقال رنده شده ..................1 قاشق سوپخوری

خامه............................................300 گرم

خامه فرم گرفته (برای تزیین)............به میزان لازم

 

شیر و شكر را در ظرفی با كف نسبتا ضخیم بریزید و حرارت دهید تا بجوشد. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش (بن‌ماری) حل كنید تا مایع شفافی به دست آید. حالا محلول ژلاتین، پوست پرتقال و خامه را به شیر جوشیده اضافه كنید و با همزن یك تا دو دور هم بزنید تا یكدست شود. اكنون مخلوط به دست آمده را درون لیوان یا قالب‌های یك نفره بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. پس از گذشت این زمان، برای پذیرایی، روی آن را با خامه و میوه تزیین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر ژله خامه‌ای تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز