دسر ژله خامهای
مــواد لازم:
شیر...............................................1 لیتر
شكر ..........................................300 گرم
پودر ژلاتین..................................... 2 قاشق سوپخوری
آب سرد.........................................یكدوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ..................1 قاشق سوپخوری
خامه............................................300 گرم
خامه فرم گرفته (برای تزیین)............به میزان لازم
شیر و شكر را در ظرفی با كف نسبتا ضخیم بریزید و حرارت دهید تا بجوشد. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش (بنماری) حل كنید تا مایع شفافی به دست آید. حالا محلول ژلاتین، پوست پرتقال و خامه را به شیر جوشیده اضافه كنید و با همزن یك تا دو دور هم بزنید تا یكدست شود. اكنون مخلوط به دست آمده را درون لیوان یا قالبهای یك نفره بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. پس از گذشت این زمان، برای پذیرایی، روی آن را با خامه و میوه تزیین كنید.