موس موز با تزیین پرتقال
مــواد لازم:
زرده تخم مرغ.........................3 عدد
شكر.................................300 گرم
پودر ژلاتین............................2 قاشق سوپخوری
آب سرد...............................یك دوم پیمانه
شیر...................................1 لیتر
خامه فرم گرفته....................300 گرم
موز ......................................3 عدد
در ظرفی مناسب، زرده تخم مرغ و 200 گرم از شكر را مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا مخلوطی كرم رنگ و كشدار داشته باشید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آن را حل كنید تا مایع شفافی داشته باشید. اكنون شیر را بجوشانید و پس از كمی سرد شدن خامه، مخلوط زرده تخم مرغ و ژلاتین حل شده را بیفزایید و با همزن برقی یك تا دو دور هم بزنید تا محلولی صاف و یكدست ایجاد شود.
اكنون باقیمانده شكر را روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی رنگ شود. حالا شكر كارامل شده را نیز به مخلوط قبل بیفزایید و كمی هم بزنید. موزها را نیز پوره كنید و به مخلوط فوق اضافه نمایید. حالا موس را درون قالب بزرگ و یا قالبهای یك نفره بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. سپس روی آن را با پرتقال و خامه تزیین كنید.