آرزو صفری
مــواد لازم
هویج.....................................................200 گرم
شیره انگور ................................................1 پیمانه
عسل........................................................1 قاشق سوپخوری
هل ..........................................................یك دوم قاشق چایخوری
دارچین......................................................1 قاشق چایخوری
خلال پسته، بادام و گردو (برای تزیین).............به میزان لازم
پودر گل محمدی ......................................1 قاشق چایخوری
هویج را رنده كنید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا كاملاً پخته شود. سپس شیره انگور و عسل را اضافه كنید و پس از آنكه كاملاً پخته و غلیظ شد، پودر هل و دارچین را بیفزایید. اكنون حلوا را در ظرف بكشید و روی آن را با خلال پسته، بادام، گردو و پودر گل محمدی تزیین كنید.
این حلوا یكی از خوراكیهای ویژه شب یلدا در آذربایجان میباشد كه در شب یلدا به همراه پشمك و كادوی ویژه این شب برای نوعروسان میبرند.