پنكيك
مــواد لازم:
روغن مایع ............................50 میلیلیتر
مایه خمیر ............................15 گرم
شیر..................................200 میلیلیتر
تخممرغ................................3 عدد
شكر .................................50 گرم
نمك و وانیل..........................كمی
آرد ..................................600 گرم
مواد لازم كرم رویال:
شیر.............................200 میلیلیتر
آرد..............................20 گرم
شكر .........................50 گرم
وانیل..........................یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ .....................1 عدد
روغن، مایه خمیر، شیر، تخممرغ، شكر، نمك و وانیل را با هم مخلوط كنید. سپس آرد را به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. بعد روی میز را با روغن مایع چرب كنید. خمیر را چونه نمایید و یكساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود (درجه فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت 40 دقیقه). بعد از پخته شدن، داخل پنچیك كرم رویال استفاده كنید.
روش تهیه كرم رویال:
شیر را بجوشانید و در ظرف مناسبی آرد، شكر، وانیل و تخممرغ را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر جوشیده را آرام آرام به مواد بیفزایید و روی اجاق قرار دهید و مخلوط كنید تا خوب سفت شود.