Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

26
دی
بيسكويت پنير

بيسكويت پنير

طرز تهیه بيسكويت پنير

بیسكویت پنیر

 

 

 

مــواد لازم:

 

پنیر  ..............................500 گرم

كره................................250 گرم

زرده تخم‌مرغ     2 عدد

پودر كاری     5 گرم

پودر زیره     5 گرم

آرد     500 گرم

كنجد (برای تزیین)     به مقدار لازم

 

پنیر و كره را با هم مخلوط كنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و بعد پودر كاری، زیره و در آخر آرد را اضافه نمایید. مواد را با هم مخلوط كنید تا یك خمیر لطیف به دست بیاید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید و با قالب‌های دلخواه قالب بزنید و روی آن را با چنگال سوراخ نمایید. اكنون زرده تخم‌مرغ را روی آن بمالید و بعد كنجد بپاشید (درجه فر 170 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 دقیقه).

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت پنير تعداد بازديد: 627 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز