بیسكویت پنیر
مــواد لازم:
پنیر ..............................500 گرم
كره................................250 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
پودر كاری 5 گرم
پودر زیره 5 گرم
آرد 500 گرم
كنجد (برای تزیین) به مقدار لازم
پنیر و كره را با هم مخلوط كنید. سپس زردههای تخممرغ و بعد پودر كاری، زیره و در آخر آرد را اضافه نمایید. مواد را با هم مخلوط كنید تا یك خمیر لطیف به دست بیاید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید و با قالبهای دلخواه قالب بزنید و روی آن را با چنگال سوراخ نمایید. اكنون زرده تخممرغ را روی آن بمالید و بعد كنجد بپاشید (درجه فر 170 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 دقیقه).