گــاتــا
مــواد لازم:
شیر.....................................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
شكر..................................150 گرم
كره....................................50 گرم
تخممرغ ..............................4 عدد
مایهخمیر..............................20 گرم
آرد ....................................750 گرم
مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:
آرد ....................................300 گرم
تخممرغ................................3عدد
شیر...................................50 میلیلیتر
كره...................................200 گرم
پودر شكر .........................200 گرم
دارچین..............................10 گرم
مغزگردو ...........................50 گرم
شیر، شكر، كره و تخممرغ را با هم مخلوط نمایید. مایهخمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه كنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه 50 گرم چونه نمایید، مغز گاتا را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یكدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونهها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ كنید و زرده تخممرغ بمالید.
برای تهیه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط كنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.
درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.