Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:10

20
دی
گــاتــا

گــاتــا

طرز تهیه گــاتــا

گــاتــا

 

مــواد لازم:

 

شیر.....................................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

شكر..................................150 گرم

كره....................................50 گرم

تخم‌مرغ ..............................4 عدد

مایه‌خمیر..............................20 گرم

آرد ....................................750 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد ....................................300 گرم

تخم‌مرغ................................3عدد

شیر...................................50 میلی‌لیتر

كره...................................200 گرم

پودر شكر .........................200 گرم

دارچین..............................10 گرم

مغزگردو ...........................50 گرم

 

شیر، شكر، كره و تخم‌مرغ را با هم مخلوط نمایید. مایه‌خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه كنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه 50 گرم چونه نمایید، مغز گاتا را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یكدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونه‌ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ كنید و زرده تخم‌مرغ بمالید.

برای تهیه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط كنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.

درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، گــاتــا تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز