كيك شكلات و عسل
مــواد لازم:
شكر قهوهای...........................100 گرم
كره.........................................70 گرم
تخممرغ.....................................1 عدد
عسل ......................................2 قاشق سوپخوری
دوغ بینمك..............................60 میلیلیتر
آرد.........................................150 گرم
بیكینگپودر ................................1 قاشق چایخوری
مخلوط ادویه...............................2 قاشق چایخوری
شكلات سیاه خرد كرده................50 گرم
مواد لازم برای تهیه كرم گاناش سفید:
خامه ....................................100 گرم
شكلات سفید .......................180 گرم
* (دارچین، هل، زنجفیل و جوز هندی)
شكر و كره را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ كره روشن شود. آنگاه تخممرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط كنید. سپس به طور یك در میان، مقداری دوغ و كمی از مخلوط مواد خشك (شامل آرد، بیكینگپودر و ادویه است) به مایه قبلی اضافه كنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد. اكنون شكلات را به مایه كیك بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شكل به طول 28 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید. حالا روی مایه را صاف كنید و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد؛ به گونهای كه اگر خلال چوبی در كیك فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد.
بعد كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی خنك نمایید. اینك كیك را با كرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شكلاتی سفید پهن كنید و با برگهایی از خمیر شكلاتی شیری تزیین نمایید. اكنون كیك را در دیس زیبایی قرار دهید.
روش تهیه كرم گاناش سفید:
خامه را درون ظرفی با كف نسبتاً ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود. پس از خنك شدن، كرم قابل مصرف است.