برنجی کرمانشاهی
مــواد لازم:
پودر شکر..............................350 گرم
کره یا روغن جامد...................600 گرم
تخم مرغ.................................2 عدد
گلاب ....................................50 میلیلیتر
آرد برنج .................................850 گرم
همه مواد به جز آرد برنج را با هم مخلوط کنید و در آخر، آرد برنج را به مواد بیفزایید. اگر خمیر سفت شد، مقداری گلاب اضافه نمایید و به آن 24 ساعت استراحت دهید. خمیر را خوب ورز دهید تا نرم شود. سپس با دست، از خمیر گلولههایی درست کنید و داخل سینی بچینید. حالا روی آنها را مُهر بزنید و با تخمه خُرفه تزیین کنید و داخل فر بگذارید. حرارت فر 170 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 دقیقه میباشد.