Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

19
دی
برنجی کرمانشاهی

برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه برنجی کرمانشاهی

برنجی کرمانشاهی

 

 

 

مــواد لازم:

 

پودر شکر..............................350 گرم

کره یا روغن جامد...................600 گرم

تخم مرغ.................................2 عدد

گلاب  ....................................50 میلی‌لیتر

آرد برنج .................................850 گرم

 

 

همه مواد به جز آرد برنج را با هم مخلوط کنید و در آخر، آرد برنج را به مواد بیفزایید. اگر خمیر سفت شد، مقداری گلاب اضافه نمایید و به آن 24 ساعت استراحت دهید. خمیر را خوب ورز دهید تا نرم شود. سپس با دست، از خمیر گلوله‌هایی درست کنید و داخل سینی بچینید. حالا روی آنها را مُهر بزنید و با تخمه خُرفه تزیین کنید و داخل فر بگذارید. حرارت فر 170 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 دقیقه می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، برنجی کرمانشاهی تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز