كیك سیب با تزیینی متفاوت
مــواد لازم:
كره خرد كرده...............................125 گرم
شكر..........................................125 گرم
تخممرغ........................................2 عدد
آرد...........................................180 گرم
بیكینگپودر ................................یك دوم قاشق چایخوری
شیر........................................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
وانیل ......................................یك چهارم قاشق چایخوری
سیب خرد و پخته شده ..............150 گرم
قالبی به قطر 20 و عمق 9 سانتیمتر را چرب كنید و كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر از دیواره قالب بلندتر باشد. همه مواد را به جز سیب با هم مخلوط كنید و در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و با دور كند همزن، مواد را بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس سرعت همزن را افزایش دهید و تا زمانی كه مایه روشن و غلیظ شود، بزنید. اكنون دوسوم از مایه را داخل قالب بریزید و سیبها را روی آن قرار دهید. حالا باقیمانده مایه را روی سیبها بریزید و صاف كنید. قالب را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانی كه با فرو بردن خلال چوبی در كیك چیزی از مایه به آن نچسبد، بپزید. آنگاه كیك را چند دقیقه در قالب نگه دارید. سپس روی پنجره فلزی برگردانید تا كاملاً خنك شود. اینك میتوانید در صورت تمایل، رو و اطراف كیك را با مارمالاد زردآلو مرطوب نمایید و با خمیر فوندانت كه به رنگ صورتی رنگآمیزی كردهاید، تزیین كنید. برای قسمت انتهایی كیك، حاشیهای از خمیر سفیدرنگ بسازید و با ماسوره ساده و كوچكی، حفرههایی در آن ایجاد كنید. در پایان، روی كیك را با گلهای زیبای طبیعی همچون گل رز، تزیین كنید.
یادآوری1: خمیر فوندانت در فروشگاههای لوازم قنادی هم به فروش میرسد.
یادآوری2: چنانچه خمیر فوندانت در دسترس نبود، میتوانید از خامه فرم گرفته صورتی رنگ استفاده كنید.