Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:56

18
دی
شيريني روسی

شيريني روسی

طرز تهیه شيريني روسی

شيريني روسی

 

مــواد لازم:

مواد لازم براي تهيه خمير:


شكر .......................................30 گرم

كره..........................................30 گرم

تخم‌مرغ......................................2 عدد

مايه خمير...................................1 قاشق چايخوري

آرد..............................................300 گرم

كره يا مارگارين..............................100 گرم


مواد لازم براي ميان خمير:
آرد ............................................200 گرم

تخم‌مرغ ........................................1 عدد

شير..............................................به مقدار لازم

روغن (يا كره)...................................100 ميلي ليتر

پودر شكر........................................100 گرم

پودر هل، وانيل و دارچين...................به مقدار لازم

براي تهيه خمير شيريني روسي، شكر، كره و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سپس مايه خمير را با آرد مخلوط نماييد و به مايه بيفزاييد تا خمير نرمي حاصل شود. چنانچه خمير سفت بود، قدري شير به آن بيفزاييد.
سپس كره را وسط خمير قرار دهيد و مثل خمير شيريني زبان (خمير هزارلا)  تا بزنيد و بعد باز كنيد (3 تا 4 لا). سپس مواد مياني را وسط خمير بگذاريد.
حالا خمير را باز نماييد و به صورت دلخواه ببريد و روي آن را با چنگال سوراخ كنيد. اكنون روي آن زرده تخم‌مرغ بماليد و داخل فر قرار دهيد. حرارت فر 180 درجه سانتيگراد و مدت پخت 20 الي 30 دقيقه است.
براي تهيه مواد مياني، همه مواد را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا خوب نرم شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيريني روسی تعداد بازديد: 670 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز