شيرينی با مارسيپان
مــواد لازم:
كره...............................................225 گرم
پودر شكر .....................................125 گرم
تخممرغ...........................................3 عدد
وانیل..............................................1چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر....................................1 قاشق چایخوری
آرد...............................................500 گرم
مارسیپان.....................................به مقدار لازم
مارمالاد (به دلخواه) .......................به مقدار لازم
شكلات و پسته (برای تزیین)............به مقدار لازمزعفران حلكرده به مقدار لازم
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا مثل كرم شود. سپس تخممرغها را به آن اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. آنگاه وانیل، بیكینگ پودر و آرد را با هم مخلوط كنید و به مایه قبلی بیفزایید تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیمساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، خمیر را با وردنه باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید. حالا روی نیمی از خمیرهای برش خورده، به كمك ماسوره شكوفه، قدری مارسیپان بگذارید و بعد از پختن، وسط آن مارمالاد بمالید. سپس هر دو عدد بیسكویت را به هم بچسبانید. اكنون روی آن را با شكلات و پسته تزیین كنید. حرارت فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت، 15 الی 20 دقیقه است.
یادآوری: مارسیپان را با سفیده تخممرغ نرم كنید و به آن مقداری زعفران بیفزایید.