Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

18
دی
شيرينی با مارسيپان

شيرينی با مارسيپان

طرز تهیه شيرينی با مارسيپان

شيرينی با مارسيپان

 

 

مــواد لازم:

 

كره...............................................225 گرم

پودر شكر .....................................125 گرم

تخم‌مرغ...........................................3 عدد

وانیل..............................................1‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر....................................1 قاشق چایخوری

آرد...............................................500 گرم

مارسیپان.....................................به مقدار لازم

مارمالاد (به دلخواه) .......................به مقدار لازم

شكلات و پسته (برای تزیین)............به مقدار لازمزعفران حل‌كرده     به مقدار لازم

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا مثل كرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه كنید و به هم‌زدن ادامه دهید. آنگاه وانیل، بیكینگ پودر و آرد را با هم مخلوط كنید و به مایه قبلی بیفزایید تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، خمیر را با وردنه باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید. حالا روی نیمی از خمیرهای برش خورده، به كمك ماسوره شكوفه، قدری مارسیپان بگذارید و بعد از پختن، وسط آن مارمالاد بمالید. سپس هر دو عدد بیسكویت را به هم بچسبانید. اكنون روی آن را با شكلات و پسته تزیین كنید. حرارت فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت، 15 الی 20 دقیقه است.

یادآوری: مارسیپان را با سفیده تخم‌مرغ نرم كنید و به آن مقداری زعفران بیفزایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی با مارسيپان تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز