شـــارلــوت
مــواد لازم:
خامه فرم گرفته...........................300 گرم
بستنی......................................200 گرم
سفیده تخممرغ..............................2 عدد
مغز گردوی خردکرده......................به مقدار لازم
موز .............................................1 عدد
شكلات سیاه خردکرده ..................به مقدار لازم
كمپوت هلو.................................به مقدار لازم
مارمالاد......................................به مقدار لازم
نان رولت ...................................به مقدار لازم
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.سفیده تخم مرغ را نیز با میكسر بزنید تا كاملا پف كند. بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه كنید. آنگاه مغز گردو، موز، شكلات و كمپوت را بیفزایید. مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را نازك ببرید و داخل كاسه مناسبی بچینید. حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید. اكنون شارلوت را از قالب خارج كنید و اطراف آن را با شكلات و خامه تزیین نمایید.