كيك شكلاتی با تزيين انگور پيچ انگشتی
مــواد لازم:
تخممرغ .......................7 عدد
شكر .........................200 گرم
آب..............................25 میلیلیتر
آرد ............................100 گرم
نشاسته گندم.............50 گرم
شكلات ذوب شده.......30 گرم
شربت آلبالو .............30 میلیلیتر
سفیده و زردههای تخممرغ را از هم جدا كنید. سپس سفیده و شكر را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود. بعد زردهها را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. اكنون بقیه مواد به جز شربت آلبالو را به آن اضافه و مخلوط كنید. مایه را درون قالب چرب كردهای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، كیك را با انگور، لیدی فینگر و شربت آلبالو تزیین كنید.