ژله ليمو و كرم نارگيلی
مــواد لازم:
ژله لیمو ................................1 بسته
كنسرو آناناس.........................نصف قوطی
موز.......................................1 عدد
خامه.....................................200 گرم
شكر......................................100 گرم
شیر......................................1 پیمانه
اسانس نارگیل .......................1 قطره
پودر نارگیل ............................1 قاشق سوپخوری
آب........................................نصف پیمانه
پودر ژلاتین............................1 قاشق سوپخوری
سیب...................................1 عدد
ژله لیمو را در آب جوش حل كنید. آب سرد را به آن اضافه نمایید و در گیلاسهای آماده شده بریزید. سپس آناناس را به صورت حبهای خرد كنید و موزها را حلقهای برش بزنید و در ژلهها تقسیم نمایید. سپس ژله را در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
آنگاه خامه را در ظرفی بریزید و با شكر مخلوط كنید تا كاملا حل شود (میتوانید از خامه قنادی برای این منظور استفاده نمایید). سپس شیر را به خامه اضافه كنید تا مخلوط شود. حالا اسانس و پودر نارگیل را به شیر بیفزایید و هم بزنید. آب را با پودر ژلاتین مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود. سپس به مخلوط فوق اضافه نمایید. اكنون كرم آماده شده را روی ژلههای بسته شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. در پایان، روی كرم را با برشهای سیب و حلقههای آناناس تزیین كنید و روی كرم مقداری سس توتفرنگی یا شربت آلبالو بریزید.