بيسكويت با تزيين شكلات
مــواد لازم:
پودر شكر .......................................100 گرم
روغن صاف مخصوص قنادی................300 گرم
روغن مایع ......................................100 میلیلیتر
شربت ساده ..................................100 میلیلیتر
تخممرغ............................................2 عدد
وانیل................................................یك چهارم قاشق چایخوری
زعفران ............................................به مقدار لازم
نمك...............................................به مقدار كم
آرد.................................................750 گرم
پودر شكر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس روغنمایع، شربت، تخممرغها، وانیل، زعفران، نمك و در آخر، آرد را به آن بیفزایید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. حالا خمیر را با وردنه باز كنید، روی آن را سفیده تخممرغ بمالید و قدری شكر و پودر پسته بپاشید. خمیر را به شكل مستطیل ببرید و داخل سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15تا20 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، روی شیرینی را با شكلات و پوست پرتقال تزیین كنید و در ظرف مناسبی بچینید.