Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:39

14
دی
دسر لقمه‌ای

دسر لقمه‌ای

طرز تهیه دسر لقمه‌ای

دسر لقمه‌ای

 

 

مــواد لازم:

 

پودر شكر...............................250 گرم

كره یا مارگارین........................250 گرم

تخم‌مرغ ....................................7 عدد

شیر  .......................................125 میلی‌لیتر

پوست پرتقال...............................50 گرم

زعفران......................................به مقدار لازم

بیكینگ پودر...............................نصف قاشق سوپخوری

آرد............................................375 گرم

وانیل ........................................یك قاشق چایخوری

 

پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا خوب صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزایید و به زدن ادامه دهید. آنگاه شیر را به مایه اضافه كنید. حالا پوست پرتقال پخته شده و در آخر، زعفران، بیكینگ‌پودر، آرد و وانیل را به مایه بیفزایید. اكنون مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن، روی آن را با خامه فرم گرفته و گل شكری تزیین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر لقمه‌ای تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز