فـتـيـر
مــواد لازم:
شیر..............................1 لیتر
روغن مایع..................100 میلیلیتر
تخممرغ .......................3 عدد
شكر ...........................50 گرم
مایه خمیر ....................10 گرم
آرد .............................به مقدار لازم
شیر، روغن، تخممرغها و شكر را با هم مخلوط كنید. آنگاه قدری آب ولرم به مایه خمیر بیفزایید و درون مایه بریزید. سپس آرد را بیفزایید تا مایه، خمیر شود. دقت كنید خمیر به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت به آن استراحت دهید. اینك چونه كنید و چونهها را
20 دقیقه استراحت دهید. سپس چونهها را روی سبدی فشار دهید. تا خطوط سبد روی آنها بیفتد. اینك روی خمیر تخممرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. بعد از پختن، روی آن را به دلخواه تزیین كنید.