Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:27

10
دی
مربای كدو

مربای كدو

طرز تهیه مربای كدو

مربای كدو

 

 

مــواد لازم:

 

كدو تنبل یا كدو حلوایی.................................................2 كیلوگرم

آب آهك......................................................................حدود 12-10 لیوان آب را با 4-3 لیوان آهك سفید مخلوط نمایید

آب............................................................................به مقداری كه سطح كدوها را بپوشاند

شكر.........................................................................3 كیلوگرم

جوهر لیمو.................................................................یك چهارم قاشق چایخوری

دانه هل ...................................................................1 قاشق چایخوری

 

كدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقه‌هایی به قطر حدودا 5/1 سانتیمتر برش دهید. با قالب ریز شیرینی، آن را قالب بزنید و یا به اشكال هندسی درآورید. آهك و آب را مخلوط نمایید و اجازه دهید كاملا ته‌نشین شود.

آب روی آن را جدا كنید. سپس كدوها را در آن ریخته و بگذارید 24 ساعت بماند. آنگاه كدوها را در آبكش بریزید، بشویید و به مدت 3-2 ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض نمایید.

آب و شكر را به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس كدوها را در مخلوط آب و شكر بریزید. حرارت را كم كنید تا آرام‌آرام بجوشد (درِ ظرف را نگذارید).

این مربا باید تقریبا به مدت 5-4 ساعت روی حرارت بماند. زمانی كه شربت مربا غلیظ شد، جوهر لیمو و بعد دانه‌های هل را اضافه كنید. در پایان دانه‌های هل را داخل مربا بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای كدو تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز