Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:22

10
دی
مربای گل

مربای گل

طرز تهیه مربای گل

مربای گل

 

 

مــواد لازم:

 

گل سرخ ........................۵۰ گرم

شكر............................۵۰۰ گرم

آب  ...............................نیم لیتر

رنگ غذای خوراكی...........به میزان لا‌زم

جوهر لیمو.....................یک هشتم قاشق چایخوری

 

ابتدا گل‌ها را پاک كنید. سپس آنها را بشویید و داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. بعد از نیم ساعت گل‌ها را داخل آبكش بریزید تا آب اضافی آنها برود. شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید. زمانی كه آب جوش آمد، گل‌ها و رنگ غذا را اضافه نمایید و بگذارید مربا با حرارت كم بجوشد. سپس جوهرلیمو را اضافه كنید و بگذارید تا قوام بیاید. حرارت زیر ظرف را خاموش كنید و با پارچه تمیزی در مربا را بپوشانید و مربا را دم كنید. چند ساعت به همین حالت بگذارید بماند تا مربا سرد شود. سپس داخل شیشه در داری بریزید و در جای خنک نگهداری نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای گل تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز