مربای گل
مــواد لازم:
گل سرخ ........................۵۰ گرم
شكر............................۵۰۰ گرم
آب ...............................نیم لیتر
رنگ غذای خوراكی...........به میزان لازم
جوهر لیمو.....................یک هشتم قاشق چایخوری
ابتدا گلها را پاک كنید. سپس آنها را بشویید و داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. بعد از نیم ساعت گلها را داخل آبكش بریزید تا آب اضافی آنها برود. شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید. زمانی كه آب جوش آمد، گلها و رنگ غذا را اضافه نمایید و بگذارید مربا با حرارت كم بجوشد. سپس جوهرلیمو را اضافه كنید و بگذارید تا قوام بیاید. حرارت زیر ظرف را خاموش كنید و با پارچه تمیزی در مربا را بپوشانید و مربا را دم كنید. چند ساعت به همین حالت بگذارید بماند تا مربا سرد شود. سپس داخل شیشه در داری بریزید و در جای خنک نگهداری نمایید.