گــاتــا
مــواد لازم:
شیر .................................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
شكر.................................150 گرم
كره ..................................50 گرم
تخممرغ..............................4 عدد
مایهخمیر .........................20 گرم
آرد ...............................750 گرم
مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:
آرد...............................300 گرم
تخممرغ...........................3عدد
شیر.............................50 میلیلیتر
كره .............................200 گرم
پودر شكر ....................200 گرم
دارچین.........................10 گرم
مغزگردو ........................50 گرم
شیر، شكر، كره و تخممرغ را با هم مخلوط نمایید. مایهخمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه كنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه
50 گرم چونه نمایید. مغز گاتا را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یكدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونهها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آنها را با چنگال سوراخ كنید و زرده تخممرغ بمالید.
برای تهیه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط كنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.
درجه فر: 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت: 30 دقیقه.