Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 21 آذر 1398 - 22:53

10
دی
حلوای آرد گندم

حلوای آرد گندم

طرز تهیه حلوای آرد گندم

تحريريه دنيای تغذيه  

مــواد لازم 

آرد گندم (سنگك) ...................................750 گرم

مخلوط روغن مایع و جامد.........................500 گرم

شكر...................................................750 گرم

آب .......................................................3 لیوان (750 میلی‌لیتر)

گلاب ...................................................1 لیوان (250 میلی‌لیتر)

زعفران ساییده......................................1 قاشق چایخوری

هل ساییده..........................................1 قاشق سوپخوری

 

 

ابتدا آرد را در تابه‌ آلومینیوم یا مسی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن به مشام برسد. سپس روغن را بیفزایید و تفت دهید تا به رنگ خرمایی روشن درآید. در این فاصله شكر، آب و گلاب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شكر حل شود. زعفران را با كمی آب جوش دم كنید. شربت را در دو مرحله كم‌كم به آرد سرخ شده اضافه كنید. در نهایت زعفران و هل را بیفزایید تا رنگ و طعم دلخواه به دست آید. حلوای تهیه شده را در تابه تكان دهید تا كمی براق شود. سپس حلوا را در ظرف بریزید، تزیین نمایید و سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای آرد گندم تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 1

نظرات

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز