تحريريه دنيای تغذيه
مــواد لازم
آرد گندم (سنگك) ...................................750 گرم
مخلوط روغن مایع و جامد.........................500 گرم
شكر...................................................750 گرم
آب .......................................................3 لیوان (750 میلیلیتر)
گلاب ...................................................1 لیوان (250 میلیلیتر)
زعفران ساییده......................................1 قاشق چایخوری
هل ساییده..........................................1 قاشق سوپخوری
ابتدا آرد را در تابه آلومینیوم یا مسی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن به مشام برسد. سپس روغن را بیفزایید و تفت دهید تا به رنگ خرمایی روشن درآید. در این فاصله شكر، آب و گلاب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شكر حل شود. زعفران را با كمی آب جوش دم كنید. شربت را در دو مرحله كمكم به آرد سرخ شده اضافه كنید. در نهایت زعفران و هل را بیفزایید تا رنگ و طعم دلخواه به دست آید. حلوای تهیه شده را در تابه تكان دهید تا كمی براق شود. سپس حلوا را در ظرف بریزید، تزیین نمایید و سرو كنید.