كرم ماست
مــواد لازم:
شیر پاستوریزه..............................۱۲۰ میلیلیتر
شكر..........................................۱۰۰ گرم
ماست چكیده پاستوریزه ............. ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه..........................۱۲۰ گرم
پودر ژلاتین ..................................۳ قاشق چایخوری
وانیل.........................................یک چهارم قاشق چایخوری
كمپوت آناناس .......................... ۲۰۰ گرم
خلال پسته ...............................۵۰ گرم
شیر را با شكر مخلوط كرده، هم بزنید تا شكر در شیر حل شود. ماست و خامه را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شود. پودر ژلاتین را با یک سوم پیمانه آب سرد مخلوط نموده و روی بخار آب جوش قرار دهید تا به طریقه بنماری ژلاتین كاملا حل شود. سپس آن را همراه با وانیل به مخلوط بالا اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. تكههای آناناس و خلال پسته را نیز اضافه نمایید و مخلوط را در ظرف دسر ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۶ ساعت قرار دهید تا كرم بسته شود. سپس كرم را در ظرف برگردانید و با آناناس یا انگور و برگ نعناع تزیین نمایید.