كیك انجیر
مــواد لازم:
تخم مرغ.............................................۳ عدد
شكر.............................................۱۰۰ گرم
وانیل .........................................یك دوم قاشق چایخوری
نمك................................................كمی
آرد ...........................................۱۵۰ گرم
كره نرم.....................................۱۰۰ گرم
پوست لیموی رنده شده.................۱ قاشق چایخوری
مخلوطی از ادویهها...................... یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاسترد.................................۳ قاشق سوپخوری
بادام آسیاب شده .......................۱۰۰ گرم
انجیر خشك .............................۲۰۰ گرم
* شامل (دارچین، هل و میخك)
تخممرغها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزایید تا شكر كاملا حل شده و رنگ تخممرغها روشن و مایه غلیظ شود.
سپس وانیل، نمك و آرد را اضافه و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزایید و به همزدن مواد ادامه دهید. حالا پوست لیمو، ادویهها، پودر كاسترد و بادام را نیز اضافه كنید. در آخر انجیر را كه شسته و خشك كردهاید، خرد كنید و به مایه افزوده و مخلوط كنید.
مایه را در قالبی كمربندی به قطر
۲۴ سانتیمتر كه چرب كردهاید، بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید. پس از كمی خنك شدن از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را روی دیس زیبایی قرار دهید و روی آن مقداری پودر شكر بپاشید و با برشهایی از انجیر تازه و مقداری بادام هندی تزیین كنید.