Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:34

10
دی
كیک زنجبیلی

كیک زنجبیلی

طرز تهیه كیک زنجبیلی

كیک زنجبیلی

 

 

 

مــواد لازم:

 

شكر..............................................۲۲۵ گرم

تخم‌مرغ ............................................۳ عدد

وانیل...............................................یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع .....................................۲۵۰ میلی‌لیتر

پودر زنجبیل  ....................................۱ قاشق سوپخوری

كدوی رنده شده ............................۲۰۰ گرم

زنجبیل تازه رنده شده........................۲ قاشق سوپخوری

دارچین .........................................۱ قاشق چایخوری

آرد سفید......................................۳۵۰ گرم

بیكینگ‌پودر  ..................................۱ قاشق چایخوری

نمک..........................................یک دوم قاشق چایخوری

 

 

فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. شكر، تخم‌مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید و كم‌كم روغن را به آن بیفزایید. سپس پودر زنجبیل، كدو، زنجبیل تازه رنده شده، دارچین، آرد، بیكینگ‌پودر و نمک را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود.

قالب مورد نظر را چرب نموده مخلوط را در آن بریزید. سپس ظرف را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت قرار دهید تا بپزد. برای تشخیص اینكه كیک پخته است می‌توانید كاردی را در آن فرو كنید.

اگر كارد به مواد كیک آغشته نشود كیک آماده است. اجازه دهید كیک ۲۰ دقیقه در قالب بماند تا خنک شود. سپس از قالب خارج كنید.

خانم‌های باردار می‌توانند برای جلوگیری از حالت تهوع یک برش از این كیک را صبح ناشتا میل نمایند. در صورت دلخواه می‌توانید روی كیک را با  خامه  فرم گرفته  تزیین  كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كیک زنجبیلی تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز