تارت شلیل
مــواد لازم:
مواد خمیر تارت:
پودر قند ......................................یک دوم پیمانه
كره.............................................یک دوم پیمانه
تخممرغ......................................۱ عدد
وانیل.........................................یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ..........................................یک و یکدوم پیمانه
مواد لازم برای روی تارت :
مربای تمشک............................۲ قاشق سوپخوری
شلیل.....................................۵۰۰ گرم
تخممرغ......................................۲ عدد
شكر ......................................یک چهارم پیمانه
وانیل......................................یک چهارم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده ...........یک دوم قاشق چایخوری
خامه زده شده.........................سه چهارم لیوان
پودر قند و كره را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود. تخممرغ و وانیل را اضافه نموده و باز بزنید تا كرم رنگ شود. آرد را كمكم اضافه نموده و به آرامیبا سرانگشت مخلوط كنید تا روغن نیفتد. خمیر را در سینی مخصوص تارت پهن نموده و روی آن با چنگال چند سوراخ ایجاد نمایید و داخل فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كردهاید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. با قلممو روی خمیر پخته شده مربای تمشک بمالید. سپس هسته شلیلها را درآورده و روی تارت بچینید. كرم روی تارت را آماده كنید و روی تارت بریزید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه قرار دهید تا كرم پخته شود.
روش تهیه كرم تارت:
تخممرغها را با شكر، وانیل و پوست لیموی رنده شده خوب بزنید، سپس خامه را اضافه نمایید.