دونات توتفرنگی
مــواد لازم:
آرد سفید.................................۱۵۰ گرم
بیكینگپودر..................................۴ قاشق چایخوری
پنیر خامهای (كم چرب)................۷۵ گرم
شیر .......................................۵۰ میلیلیتر
روغن مایع ...............................۵۰ میلیلیتر
شكر ......................................۴۰ گرم
وانیل.......................................یك چهارم قاشق چایخوری
نمك........................................كمی
توتفرنگی.............................۲۰۰ گرم
حبه قند...................................۱۵ عدد
روغن برای سرخ كردن ..............به اندازهای كه دونات در آن غوطهور شود
پودر قند..................................برای تزيین
آرد، بیكینگ پودر، پنیر خامهای، شیر، روغن، شكر، وانیل و نمك را مخلوط كنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را روی سطحی كه آرد پاشیدهاید باز كنید. توتفرنگیها را بشويید، خشك كنید و خرد نماييد. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم كنید و وسط هر كدام مقداری توتفرنگی و یك حبه قند قرار دهید و آن را به صورت گلوله درآورید. روغن را در سرخكن یا در ظرفی مناسب داغ كنید و دوناتها را در روغن فراوان سرخ كنید تا طلایی شوند. سپس با كفگیر از روغن خارج كنید و روی كاغذ حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. كمی خاكه قند روی دوناتها بپاشید و سرو نمایید.