شكلات خرما و سیب
مــواد لازم:
سیب زرد ..........................................1 كیلوگرم
خرمای خشك بدون هسته....................115 گرم
آب سیب...........................................1 لیوان (250 میلیلیتر)
پودر دارچین.......................................1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده...............................50 گرم
پوست سیب را بگیرید، از وسط نصف نمایید، دانههای آن را جدا كنید و در ظرف مناسبی بریزید. خرما، آب سیب و پودر دارچین را بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید و گاه گاهی هم بزنید (تا هنگامی كه آب سیب به طور كامل به خورد مواد برود و غلیظ شود). سپس گردوی خرد شده را زیر گریل داخل فر قرار دهید تا كمی طلایی شود. مواد را پس از سرد شدن گلوله نمایید و در خردههای گردو بغلتانید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
نكته: میتوانید به جای كل مقدار دارچین، از مخلوط پودر دارچین و پودر زنجبیل استفاده كنید.