قرابیه تبریز
مــواد لازم:
بادام پوست گرفته خام......................۱۵۰ گرم
شكر.............................................۲۰۰ گرم
سفیده تخممرغ .................................۳ عدد (۱۰۰ گرم)
وانیل...............................................یکچهارم قاشق چایخوری
مخلوط مغز پسته و بادام و شكر .........به میزان لازم
بادام را به صورت پودر درآورده و همراه با شكر، سفیده تخممرغ و وانيل دو بار با دنده ریز چرخگوشت چرخ كنید. اگر خمیر سفت بود كمی سفیده به آن اضافه كنید. خمیر را ورز دهید تا سفیدرنگ شود. سپس داخل قیف پارچهای با سر ماسوره ساده بریزید. داخل سینی كاغذ روغنی گذاشته و شیرینیها را با فاصله روی آن قرار دهید و بر سطح آنها پسته، بادام و شكر بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰‑۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. بعد از سرد شدن از كاغذ روغنی جدا كنید و در ظرف دردار نگهداری نمايید. این شیرینی در مجاورت با هوا زود خشک میشود.