بيسكويت پنير
مــواد لازم:
پنیر................................500 گرم
كره ...............................250 گرم
زرده تخممرغ.......................2 عدد
پودر كاری...........................5 گرم
پودر زیره ...........................5 گرم
آرد ..............................500 گرم
كنجد (برای تزیین)..............به مقدار لازم
پنیر و كره را با هم مخلوط كنید. سپس زردههای تخممرغ و بعد پودر كاری، زیره و در آخر آرد را اضافه نمایید. مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید و با قالبهای دلخواه قالب بزنید و روی آن را با چنگال سوراخ نمایید. اكنون زرده تخممرغ را روی آن بمالید و بعد كنجد بپاشید (درجه فر 170 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 دقیقه).