بیسكویت مغزدار
مــواد لازم:
آرد سفید گندم .........................دو و یك دوم پیمانه (250 گرم)
بیكینگ پودر............................. 1 قاشق چایخوری
شكر.......................................2 پیمانه سرخالی (250 گرم)
تخم مرغ ................................3 عدد
زرده تخم مرغ .........................1 عدد
وانیل ...................................یكچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رندهشده ...........1 قاشق چایخوری
مغز پسته............................. 110 گرم
زعفران دمكرده..................... 1 قاشق چایخوری
آرد و بیكینگ پودر را در كاسهای الك نمایید. سپس شكر را اضافه كرده و به خوبی با هم مخلوط كنید. مركز آن را گود نمایید و 2 عدد تخممرغ كامل، 1 عدد زرده تخممرغ، وانیل و پوست پرتقال رنده شده را بیفزایید.
همه مواد را با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید تا خمیر یكدستی حاصل شود. سپس مغز پسته را افزوده و با خمیر مخلوط كنید.
در سطح صافی كمی آرد بپاشید و خمیر را به طول 25 سانتیمتر و عرض 8 سانتیمتر رول كنید. سطح رول را كمی صاف كرده و در سینی فر چربشده قرار دهید.
یك عدد تخم مرغ باقی مانده را در كاسهای بشكنید و با زعفران مخلوط كنید. با قلممو روی بیسكویت را آغشته نمایید و در طبقه وسط فری كه با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت 35-30 دقیقه قرار دهید تا سطح بیسكویت طلایی شود. حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد كاهش دهید. اجازه دهید بیسكویت سرد شود.
حالا آن را به تكههای 5/0 سانتیمتری برش دهید و آنها را در سینی بگذارید. اكنون به مدت 8-7 دقیقه در فر قرار دهید تا كمی برشته شوند.
سپس آنها را برگردانید و 8-7 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خشك و برشته شوند. در این مرحله از فر خارج و روی پنجره فلزی خنك كنید. سپس درون ظرف دربسته نگهداری نمایید.