Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:47

6
دی
اسلايس انجير

اسلايس انجير

طرز تهیه اسلايس انجير

اسلايس انجير

 

 

مــواد لازم:

 

انجیر خشك.........................350 گرم

شكر.................................170 گرم

تخم‌مرغ................................1 عدد

دارچین ...............................یك‌دوم قاشق چایخوری

جوزهندی رنده شده..............یك‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خرد شده..................85 گرم

آب انگور ............................2 قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر........................1 قاشق چایخوری

نمك................................  یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد سفید گندم ...................85 گرم

پودر قند............................2-1 قاشق سوپخوری برای روی شیرینی

 

انجیرها را با چاقوی تیز خرد كنید. در ظرفی شكر، تخم‌مرغ، دارچین و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و تخم‌مرغ پف كند. سپس گردو، انجیر و آب انگور را بیفزایید و مخلوط كنید. بیكینگ‌پودر، نمك و آرد را با هم الك كرده و به مواد بیفزایید و مخلوط نمایید. در قالب مستطیلی به ابعاد 3×20×30 سانتیمتر كاغذ روغنی بیندازید و روی آن را چرب كنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت 40‑35 دقیقه در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی پخته و روی آن طلایی شود. اجازه دهید كیك كمی خنك شود و سپس از قالب خارج كنید. كاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و روی آن مقداری پودر قند بپاشید و پس از برش دادن، سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس انجير تعداد بازديد: 1205 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز