اسلايس انجير
مــواد لازم:
انجیر خشك.........................350 گرم
شكر.................................170 گرم
تخممرغ................................1 عدد
دارچین ...............................یكدوم قاشق چایخوری
جوزهندی رنده شده..............یكچهارم قاشق چایخوری
گردوی خرد شده..................85 گرم
آب انگور ............................2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر........................1 قاشق چایخوری
نمك................................ یكچهارم قاشق چایخوری
آرد سفید گندم ...................85 گرم
پودر قند............................2-1 قاشق سوپخوری برای روی شیرینی
انجیرها را با چاقوی تیز خرد كنید. در ظرفی شكر، تخممرغ، دارچین و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و تخممرغ پف كند. سپس گردو، انجیر و آب انگور را بیفزایید و مخلوط كنید. بیكینگپودر، نمك و آرد را با هم الك كرده و به مواد بیفزایید و مخلوط نمایید. در قالب مستطیلی به ابعاد 3×20×30 سانتیمتر كاغذ روغنی بیندازید و روی آن را چرب كنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت 40‑35 دقیقه در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی پخته و روی آن طلایی شود. اجازه دهید كیك كمی خنك شود و سپس از قالب خارج كنید. كاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و روی آن مقداری پودر قند بپاشید و پس از برش دادن، سرو كنید.