Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

6
دی
شيرينی پفكی با سفيده تخم‌مرغ

شيرينی پفكی با سفيده تخم‌مرغ

طرز تهیه شيرينی پفكی با سفيده تخم‌مرغ

شيرينی پفكی با سفيده تخم‌مرغ

 

 

مــواد لازم:

 

سفیده تخم‌مرغ ........................4 عدد

شكر ......................................200 تا 240 گرم

وانیل......................................به میزان لازم

جوهر لیمو .............................نصف قاشق چایخوری

رنگ خوراكی مورد نظر...............به میزان لازم

 

سفیده تخم‌مرغ را در همزن برقی با سرعت تند ریخته و در حین زدن شكر را كم‌كم و با فاصله به آن اضافه كنید تا كاملا سفت و سفید شود، به طوری كه اگر ظرف را بر گردانید ازظرف نریزد. بعد وانیل، جوهر لیمو و رنگ خوراكی را اضافه كرده و با قیف پارچه‌ای و ماسوره دلخواه روی كاغذ روغنی بزنید و داخل فر با دمای 100 درجه‌ سانتیگراد و به مدت45 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی پفكی با سفيده تخم‌مرغ تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز