شيرينی پفكی با سفيده تخممرغ
مــواد لازم:
سفیده تخممرغ ........................4 عدد
شكر ......................................200 تا 240 گرم
وانیل......................................به میزان لازم
جوهر لیمو .............................نصف قاشق چایخوری
رنگ خوراكی مورد نظر...............به میزان لازم
سفیده تخممرغ را در همزن برقی با سرعت تند ریخته و در حین زدن شكر را كمكم و با فاصله به آن اضافه كنید تا كاملا سفت و سفید شود، به طوری كه اگر ظرف را بر گردانید ازظرف نریزد. بعد وانیل، جوهر لیمو و رنگ خوراكی را اضافه كرده و با قیف پارچهای و ماسوره دلخواه روی كاغذ روغنی بزنید و داخل فر با دمای 100 درجه سانتیگراد و به مدت45 دقیقه قرار دهید.