Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:19

6
دی
پای سیب لقمه‌ای

پای سیب لقمه‌ای

طرز تهیه پای سیب لقمه‌ای

پای سیب لقمه‌ای

 

 

مــواد لازم:

 

پودر قند.........................۱۰۰ گرم

كره...............................۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ ..........................۲ عدد

وانیل..............................یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد سفید.......................۱۲۵ گرم

نشاسته ذرت.................۱ قاشق سوپخوری

سیب حلقه شده.............۲ عدد

دارچین ........................۱ قاشق سوپخوری

 

پودر قند و كره را با هم بزنید تا پفكی شود. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا كنید. وانیل و زرده‌ها را یكی یكی به كره اضافه كرده و خوب بزنید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا كاملا‌ سفید شده و فرم بگیرد. سفیده و زرده را به آرامی‌با هم مخلوط كنید. در آخر آرد و نشاسته را به مخلوط بیفزایید. داخل قالب‌های مورد نظر را كاغذ مخصوص قرار دهید و مقداری از مواد را داخل آن بریزید. سپس حلقه‌های سیب را داخل دارچین بزنید و روی مایه كیک قرار دهید و دوباره كمی از مواد كیک را روی آن بریزید تا دو سوم قالب پر شود. قالب‌ها را در سینی چیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلا‌یی شود. بعد از سرد شدن روی آن را با پودر قند و پودر پسته تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای سیب لقمه‌ای تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز