پای سیب لقمهای
مــواد لازم:
پودر قند.........................۱۰۰ گرم
كره...............................۱۰۰ گرم
تخممرغ ..........................۲ عدد
وانیل..............................یکچهارم قاشق چایخوری
آرد سفید.......................۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت.................۱ قاشق سوپخوری
سیب حلقه شده.............۲ عدد
دارچین ........................۱ قاشق سوپخوری
پودر قند و كره را با هم بزنید تا پفكی شود. زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا كنید. وانیل و زردهها را یكی یكی به كره اضافه كرده و خوب بزنید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا كاملا سفید شده و فرم بگیرد. سفیده و زرده را به آرامیبا هم مخلوط كنید. در آخر آرد و نشاسته را به مخلوط بیفزایید. داخل قالبهای مورد نظر را كاغذ مخصوص قرار دهید و مقداری از مواد را داخل آن بریزید. سپس حلقههای سیب را داخل دارچین بزنید و روی مایه كیک قرار دهید و دوباره كمی از مواد كیک را روی آن بریزید تا دو سوم قالب پر شود. قالبها را در سینی چیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود. بعد از سرد شدن روی آن را با پودر قند و پودر پسته تزیین كنید.