Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:19

30
آذر
كيك‌های كوچك فنجانی

كيك‌های كوچك فنجانی

طرز تهیه كيك‌های كوچك فنجانی

كيك‌های كوچك فنجانی

 

 

مواد لازم برای 26 عدد:

 

 كره........................................50 گرم

شكر ......................................50 گرم

آرد.........................................50 گرم

بیكینگ‌پودر ..............................یك‌سوم قاشق چایخوری

تخم مرغ .................................1 عدد

پوست پرتقال رنده‌كرده .............یك‌سوم قاشق چایخوری

 

 

قالب كوچك مافین را، با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه كره و شكر را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه، صاف و یكنواخت شود. حالا مایه را بین قالب‌ها تقسیم كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه كیك‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند، در فر بگذارید. اكنون كیك‌ها را از فر خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا خنك شوند. سپس آن‌ها را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك‌های كوچك فنجانی تعداد بازديد: 579 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز