كيكهای كوچك فنجانی
مواد لازم برای 26 عدد:
كره........................................50 گرم
شكر ......................................50 گرم
آرد.........................................50 گرم
بیكینگپودر ..............................یكسوم قاشق چایخوری
تخم مرغ .................................1 عدد
پوست پرتقال رندهكرده .............یكسوم قاشق چایخوری
قالب كوچك مافین را، با كپسولهای كاغذی بپوشانید و فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. آنگاه كره و شكر را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد باقیماندهی مواد را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه، صاف و یكنواخت شود. حالا مایه را بین قالبها تقسیم كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه كیكها بپزند و طلائی رنگ شوند، در فر بگذارید. اكنون كیكها را از فر خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شوند. سپس آنها را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.