Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:11

13
آذر
كيك فندق و قهوه

كيك فندق  و قهوه

طرز تهیه كيك فندق و قهوه

كيك فندق  و قهوه

 

 

مواد لازم برای 01-21 نفر:

 

قهوه‌ی فوری ..............................1 قاشق سوپخوری

آب جوش....................................1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ....................................5 عدد

شكر .......................................130 گرم

وانیلین.....................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی آب‌‌كرده و سردشده............100 گرم

آرد..........................................150 گرم

فندق آسیاب‌كرده......................200 گرم

شكر اضافی.................................2 قاشق سوپخوری

آب اضافی ..................................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

اسانس (عطر مایه‌ی) قهوه.............2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم قهوه:

قهوه‌ی فوری آسیاب‌كرده...........2 قاشق سوپخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته ....................600 گرم

 

 

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. قهوه را در آب جوش بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه زرده‌های تخم مرغ، نیمی از شكر و وانیلین را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً غلیظ و كمرنگ شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به‌تدریج شكر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم مرغ همزده را به آرامی با یكدیگر مخلوط نمائید. كره، آرد، قهوه‌ی حل كرده و فندق را به آن اضافه كنید و مایه‌ی حاصل را در قالب بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود. بعد آن را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی ببرید. حالا هر لایه را با شربت قهوه- كه از مخلوط شكر اضافی، آب اضافی و اسانس قهوه فراهم كرده‌‌اید- مرطوب سازید و قدری كرم قهوه بمالید. اینك لایه‌های كیك را روی یكدیگر قرار دهید و رو و اطراف كیك را نیز با كرم قهوه بپوشانید. حالا كیك را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی بگذارید و به دلخواه تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كره‌ی قهوه:

قهوه را به خامه بیفزائید و كمی با همزن برقی بزنید تا قهوه، كاملاً با خامه تركیب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك فندق و قهوه تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز