دسر ژله و پنير
مواد لازم برای 52 تا 03 لیوان كوچك:
پودر ژله به دلخواه......................(1 بسته) 100 گرمی
پنیر خامهای..............................200 گرم
پودر قند ...................................50 گرم
پودر ژلاتین................................1 قاشق چایخوری
آب..........................................2 قاشق سوپخوری
خامهی فرمگرفته ......................300 گرم
بیسكویت آسیابكرده................150 گرم
شكلات طرحدار .....................به میزان لازم
پودر ژله را در 1 پیمانه (250 میلیلیتر) آب جوش حل كنید و 1 لیوان آب سرد به آن بیفزائید. این محلول را، به طور مساوی بین لیوانها تقسیم كنید و در یخچال بگذارید تا ژله، كاملاً ببندد. آنگاه پنیر خامهای و پودر قند را با هم مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. سپس آن را به مخلوط پنیر بیفزائید و مایهی بهدست آمده را روی ژلهی بستهشده بریزید.
بعد قدری خامهی فرمگرفته و كمی بیسكویت رویش بریزید و به همین ترتیب، لایهها را تكرار كنید تا لیوان پر شود. اكنون لیوانها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر كاملاً ببندد. اینك دسر را با خامهی فرمگرفته و شكلات، تزئین كنید.
بهتر است لایههای مختلف دسر، رنگهای گوناگون داشته باشد.