نان خامهای
مواد لازم برای 02 عدد:
آب.................................250 میلیلیتر
نمك ...............................1 پر
كره .............................100 گرم
شكر...............................1 قاشق سوپخوری
آرد.............................125 گرم
تخم مرغ .......................4 عدد
آب را در ظرف مناسبی بریزید، نمك، كره و شكر را به آن بیفزائید و در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 4 دقیقه بجوشانید. سپس آن را از مایكروویو درآورید، آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا دوباره ظرف را درون مایكروویو بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی 1 تا 3 دقیقه با قدرت 900 وات بپزید. حالا صبر كنید تا خمیر كمی خنك شود.
بعد تخم مرغها را یكی یكی به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس مایه را در كیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید. گلهای كوچكی از آن روی سینی چربكردهی مایكروویو بریزید. بعد آن را روی سهپایه در مایكروویو بگذارید با كانوكشن در دمای 220 درجهی سانتیگراد و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. آنگاه دما را به 160 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و 15 تا 20 دقیقهی دیگر نانها را بپزید. همینكه نانها خنك شدند، داخل آنها را با كرم یا خامهی فرمگرفته پر كنید و در ظرف زیبائی بچینید.