Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:23

12
آذر
ژله‌ی بستنی

ژله‌ی بستنی

طرز تهیه ژله‌ی بستنی

ژله‌ی بستنی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

پودر ژله‌ی میوه................3 بسته‌ی ( 100 گرمی)

آب جوش.......................3 پیمانه

بستنی وانیلی...............3 پیمانه

میوه‌ی فصل خردكرده......3 پیمانه

 

ابتدا هر یك از بسته‌های ژله را در كاسه‌های جداگانه بریزید و به هر كدام یك پیمانه آب جوش بیفزائید و با قاشق هم بزنید تا پودر ژله در آب جوش حل شود. سپس صبر كنید تا ژله كمی خنك شود. حالا بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا كاملاً شل شود. آن‌گاه به هر یك از ژله‌ها، یك پیمانه بستنی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا ژله‌ها را در یخچال بگذارید تا نیم بند شوند. بعد میوه‌های خرد كرده را به ژله افزوده و مخلوط كنید. اینك هر یك از ژله‌ها را در قالب مناسبی بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. آن‌گاه ژله‌های آماده را در ظرف زیبائی برگردانید و تزئین كنید. اكنون دسر برای پذیرائی از مهمانان‌ آماده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ژله‌ی بستنی تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز