مرنگ شكلاتی
مواد لازم برای03 عدد:
سفیدهی تخممرغ........................2 عدد
شكر ریز.....................................100 گرم
كورن فلكس خردكرده.................یك و یكچهارم پیمانه
شكلات سیاه خردكرده ................125 گرم
پودر شكلات..............................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید. كف سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را چرب كنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید شود. آنگاه شكر را به تدریج بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس كورن فلكس و شكلات را به سفیده اضافه كنید و مواد را با قاشق به آرامی با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا هر بار به اندازهی 2 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید. بعد سینی را به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ خشك شود. اكنون پودر شكلات را روی آنها بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.