Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:40

10
آذر
مرنگ شكلاتی

مرنگ شكلاتی

طرز تهیه مرنگ شكلاتی

مرنگ شكلاتی

 

 

مواد لازم برای03  عدد:

 

 سفیده‌ی تخم‌مرغ........................2 عدد

شكر ریز.....................................100 گرم

كورن فلكس خردكرده.................یك و یك‌چهارم پیمانه

شكلات سیاه خردكرده ................125 گرم

پودر شكلات..............................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. كف سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را چرب كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید شود. آن‌گاه شكر را به تدریج بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید. سپس كورن فلكس و شكلات را به سفیده اضافه كنید و مواد را با قاشق به آرامی با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا هر بار به اندازه‌ی 2 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید. بعد سینی را به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ خشك شود. اكنون پودر شكلات را روی آنها بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مرنگ شكلاتی تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز