شيرينی سمبوسه
مواد لازم برای 51 عدد:
آرد..........................................390 گرم
بیكینگ پودر ............................یك دوم قاشق چایخوری
كرهی نرم ..............................60 گرم
روغن مایع..............................60 میلیلیتر
شیر.....................................90 میلیلیتر
شكر ...................................60 گرم
پودر شكر ...........................به میزان لازم
مواد لازم میانی:
كره.................................60 گرم
دانهی صنوبر....................50 گرم
خرمای لهكرده................250 گرم
گلاب.............................یك قاشق سوپخوری
روش تهیه
آرد را درون كاسهای الك كنید و بیكینگ پودر را بیفزائید. آنگاه كره و روغن مایع را اضافه كنید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید. سپس شیر و شكر را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. بعد هر بار به اندازهی یك گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره در آورید. در مركز آن كمی مواد میانی بگذارید و خمیر دیگری را روی آن بگذارید. دور خمیر را با فشار انگشت محكم كنید. به همین ترتیب باقیماندهی خمیر را آماده كنید و در سینی بچینید. سپس در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، روی شیرینیها مقداری پودر شكر بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی:
كره را در تابه بریزید و دانهی صنوبر را در آن تفت دهید. حالا خرما را بیفزائید و كمی تفت دهید.
تابه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه كنید.