Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:43

10
آذر
اسلايس هويج و شكلات

اسلايس هويج و شكلات

طرز تهیه اسلايس هويج و شكلات

اسلايس هويج و شكلات

 

 

مواد لازم برای 16 برش:

 

 روغن مایع .......................................250 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ.........................................3 عدد

شكر قهوه‌ای..............................185 گرم

آرد............................................215 گرم

بیكینگ‌پودر.................................یك‌ قاشق چایخوری

دارچین......................................2 قاشق چایخوری

پودر كاكائو ................................2 قاشق سوپخوری

شكلات سیاه خردكرده ...............130 گرم

هویج رنده كرده.........................310 گرم

عسل.....................................110 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

پنیر خامه‌ای.........................250 گرم

پودر شكر  ...........................40 گرم

شكلات سفید ذوب كرده .......100 گرم

 

 

روش تهیه

 

روغن، تخم‌مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست شود. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید. سپس شكلات، هویج و عسل را نیز اضافه كنید. حالا مایه را در قالب چربكرده به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.كیك را داخل قالب و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. اكنون كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك پالت صاف كنید. بعد آن را به 16 برش مساوی تقسیم كنید و در صورت تمایل با مربای هویج و پودر كاكائو تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی رویه:

پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید و پودر شكر را بیفزائید. سپس بتدریج شكلات سفید را اضافه و مخلوط كنید.‌

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس هويج و شكلات تعداد بازديد: 771 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز