اسلايس هويج و شكلات
مواد لازم برای 16 برش:
روغن مایع .......................................250 میلیلیتر
تخممرغ.........................................3 عدد
شكر قهوهای..............................185 گرم
آرد............................................215 گرم
بیكینگپودر.................................یك قاشق چایخوری
دارچین......................................2 قاشق چایخوری
پودر كاكائو ................................2 قاشق سوپخوری
شكلات سیاه خردكرده ...............130 گرم
هویج رنده كرده.........................310 گرم
عسل.....................................110 گرم
مواد لازم رویه:
پنیر خامهای.........................250 گرم
پودر شكر ...........................40 گرم
شكلات سفید ذوب كرده .......100 گرم
روش تهیه
روغن، تخممرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست شود. آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید. سپس شكلات، هویج و عسل را نیز اضافه كنید. حالا مایه را در قالب چربكرده به اندازهی 20×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.كیك را داخل قالب و روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اكنون كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك پالت صاف كنید. بعد آن را به 16 برش مساوی تقسیم كنید و در صورت تمایل با مربای هویج و پودر كاكائو تزئین نمائید.
روش تهیهی رویه:
پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید و پودر شكر را بیفزائید. سپس بتدریج شكلات سفید را اضافه و مخلوط كنید.