كيك فنجانی با كرم پنير
مواد لازم برای 12 عدد:
كرهی نرم شده.......................................115 گرم
شكر ریز ................................................80 گرم
تخممرغ..................................................2 عدد
آرد .....................................................115 گرم
بیكینگ پودر ........................................یك دوم قاشق چایخوری
وانیلین...............................................یك چهارم قاشق چایخوری
توت فرنگی خردكرده ...........................100 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم پنیر:
پنیر خامهای.....................................150 گرم
پودر شكر .......................................60 گرم
وانیلین...........................................یك چهارم قاشق چایخوری
رنگ خوراكی به دلخواه......................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا قالب 12 تائی مافن را، با كپسولهای كاغذی بپوشانید.
بعد كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و سبك شود. آنگاه تخممرغها را به تدریج بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید. حالا توت فرنگی را درون مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایه را بین 12 كپسول كاغذی تقسیم كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. بعد كیكها را روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند. سپس روی هر یك از كیكها را با كرم پنیر بپوشانید و به دلخواه خود آن را تزئین نمائید.
روش تهیهی كرم پنیر:
پنیر خامهای، پودر شكر و وانیلین را در كاسهی كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شوند. سپس رنگ دلخواه خود را بیفزائید و مخلوط كنید.