كيك پنير و ليمو
مواد لازم برای 10 نفر:
كره.........................................125 گرم
پنیر خامهای.............................125 گرم
پوست لیموی رنده كرده ...............3 قاشق چایخوری
شكر ......................................180 گرم
تخممرغ ...................................2 عدد
آرد ........................................185 گرم
بیكینگپودر ...........................سهچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه
قالب كروی شكل به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی آن خارج شود. سپس همهی مواد را درون كاسهی مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. بعد سرعت همزن را افزایش دهید و حدود 4 دقیقهی دیگر مایه را هم بزنید تا رنگش روشن شود. حالا آن را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. بعد كیك را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون در صورت دلخواه میتوانید روی كیك مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، آن را تزئین كنید. (مانند تصویر)