Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:34

10
آذر
كيك پنير و ليمو

كيك  پنير و ليمو

طرز تهیه كيك پنير و ليمو

كيك  پنير و ليمو

 

 

مواد لازم برای 10 نفر:

 

كره.........................................125 گرم

پنیر خامه‌ای.............................125 گرم

پوست لیموی رنده كرده ...............3 قاشق چایخوری

شكر ......................................180 گرم

تخم‌مرغ ...................................2 عدد

آرد ........................................185 گرم

بیكینگ‌پودر ...........................سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

قالب كروی شكل به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی آن خارج شود. سپس همه‌ی مواد را درون كاسه‌ی مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. بعد سرعت همزن را افزایش دهید و حدود 4 دقیقه‌ی دیگر مایه را هم بزنید تا رنگش روشن شود. حالا آن را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. بعد كیك را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون در صورت دلخواه می‌توانید روی كیك مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، آن را تزئین كنید. (مانند تصویر)

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك پنير و ليمو تعداد بازديد: 894 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز