تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم:
كرهی نرم.........................................125 گرم
شكر .............................................120 گرم
تخممرغ .............................................3 عدد
وانیل.................................................یكچهارم قاشق چایخوری
آرد ..................................................225 گرم
بیكینگپودر ......................................یك و یكچهارم قاشق چایخوری
شیر ............................................. 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
مارمالاد یا مربای آلبالو .........................160 گرم
خامهی فرم گرفته حدود ......................250 گرم
توتفرنگی تازه ...............................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک نسکافه ای ؛ شیک و مجلسی
طرز تهیه
كره، شكر، تخممرغ، وانیل، آرد، بیكینگپودر و شیر را در كاسهی مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند (حدود 5 دقیقه). آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و همزدن را ادامه دهید تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود و تقریبا حجم آن افزایش پیدا كند (حدود 5 دقیقه). سپس مایه را درون قالب 12 تائی مافن دارای كپسول كاغذی بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه كیكها طلائیرنگ شوند، بپزید. حالا كیكها را روی پنجرهی سیمی بگذارید و صبر كنید تا خنك شوند. بعد دایرهای به قطر 4 سانتیمتر از سر هر یك از كیكها بردارید و درون حفرههای ایجاد شده را از مربای آلبالو پر كنید. اكنون قدری خامهی فرم گرفته روی آنها قرار دهید و با برشهائی از توتفرنگی تزئین كنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
یادآوری: برای تهیهی كیكهای فوری (Quick mix) حتماً از همزن برقی استفاده كنید و مخلوطكن یا دستگاه غذاساز را جایگزین آن نكنید! كرهی مصرفی در این كیكها نباید در حالت ذوب شدن باشد زیرا موجب سفت شدن بافت كیك میشود. همچنین بهتر است دمای كره، شیر و تخممرغ به دمای محیط برسد و بعد مورد استفاده قرار گیرد.
بیشتربخوانید:
دلایل خوابیدن پف کیک
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی
طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفهای