Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:09

17
آبان
مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را بشوئید، دم آن‌ها را بگیرید و لابه‌لای آن‌ها شكر بپاشید. آن‌گاه 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید.

مریم عظیمی

 

مواد لازم مربای توت فرنگی

توت فرنگی     500 گرم
شكر             500 گرم  

روش تهیه مربای توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را بشوئید، دم آن‌ها را بگیرید، در ظرف نسوزی بریزید و لابه‌لای آن‌ها شكر بپاشید. آن‌گاه 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید. سپس بدون درپوش، با قدرت 100 درصد (900 وات)، به مدت 12-10 دقیقه در مایكروویو (تندپز) قرار دهید. در این فاصله، مربا را 2 بار هم بزنید. حالا مربا را داغ‌داغ در شیشه‌ی استریل‌شده بریزید، درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگهداری كنید.

 

برچسب ها: مربا، روش تهیه مربا، مواد لازم مربای توت فرنگی، روش تهیه مربای توت فرنگی، آموزش مربا، مربای توت فرنگی تعداد بازديد: 1825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز