Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:21

2
اسفند
طرز تهیه یک قهوه خوش‌طعم‌

طرز تهیه یک قهوه خوش‌طعم‌

با شیوه‌های گوناگون تهیه قهوه و تفاوت‌های آنها آشنا شوید.

 قهوه، اسپرسو، کاپوچینو یا لاته ماکیاتو؟ این‌ روزها بر شمار افراد قهوه‌نوش حتی در کشورهای چای‌نوش نیز افزوده شده است. در این گزارش با شیوه‌های گوناگون تهیه قهوه و تفاوت‌های آنها آشنا شوید.

 
 قهوه فیلتر شده
 پودر قهوه را در فیلتر ریخته و آب جوش را به آن می‌‌افزایم. این روش سنتی تهیه قهوه‌ است و اکثر ماشین‌های قهوه جوش نیز براساس همین روش عمل می‌کنند.
 

بیشتربخوانید:

در خانه موکا درست کنید

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

اسپرسو (Espresso)

برای تهیه اسپرسوی معمولی نیاز به ۹ تا ۱۰ گرم پودر قهوه است. زمان استخراج اسپرسو (Extraction) یعنی زمان عبور آب از پودر قهوه بین ۲۷ تا ۲۹ ثانیه است. واضح است که برای تهیه اسپرسو دوبل (doppio) به دو برابر یعنی ۱۸ تا ۲۰ گرم قهوه نیاز است.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

اسپرسو ریسترتو (Ristretto)

در تهیه اسپرسو ریسترتو از همان روش تهیه اسپرسو استفاده می‌شود اما زمان تماس آب با قهوه کمتر است و فقط ۱۶ تا ۱۹ ثانیه طول می‌کشد. به همین دلیل اسپرسو ریسترتو "قوی‌تر" است.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

اسپرسو لونگو (Lungo)

لونگو در زبان ایتالیایی به معنی طولانی است. برای تهیه اسپرسو لونگو از آب بیشتری استفاده می‌شود و به همین دلیل "ضعیف‌تر" از اسپرسوی معمولی است. اما به دلیل استفاده از آب بیشتر تلخی بیشتری نیز از قهوه استخراج می‌شود.

بیشتربخوانید:

قهوه نرماندي + طرز تهیه

کاپوچينو + طرز تهیه

 

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

لاته ماکیاتو (Latte Macchiato)

لاته ماکیاتو چیزی نیست جز یک "شات" اسپرسو و شیر کف کرده. در زبان ایتالیایی لاته (Latte) به معنی شیر و (Macchiato) به معنی نقش یا لکه‌دار است. تفاوت اصلی در نحوه سرو کردن لاته ماکیاتو این است که در لیوان بزرگ شیشه‌ای صورت می‌گیرد و در مقایسه با کاپوچینو دارای شیر بیشتری نیز هست.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

کاپوچینو (Cappuccino)

کاپوچینو نیز از یک "شات" اسپرسو به همراه شیر بخار پز و کف کرده تشکیل شده است. اما در کاپوچینو شیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کاپوچینوی کلاسیک از سه لایه شیر و قهوه تشکیل شده است: اول کف شیر که سفت‌تر است، سپس لایه دوم کف، بعد از آن کمی شیر مایع و در نهایت قهوه.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

آمریکانو (Americano)

آمریکانو از ریختن یک شات اسپرسو در فنجان و اضافه کردن آب گرم به آن تهیه می‌شود. آمریکانو را می‌توان با شیر یا بدون شیر نیز نوشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی کافه لاته، لاته زردچوبه و لاته وانیل

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

فلت وایت (Flat White)

فلت وایت از اسپرسو ریسترتو دوبل با شیر کف کرده تهیه می‌شود. البته میزان کف شیر در فلت وایت بسیار کمتر از لاته ماکیاتو یا کاپوچینو است. فلات وایت، قهوه مورد علاقه استرالیایی‌ها است.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

قهوه با یخ (Iced Coffee)

قهوه با یخ همانگونه که از اسمش پیدا است از قهوه فیلتر شده به همراه یخ درست می‌شود و بیشتر در فصل تابستان نوشیده می‌شود. برخی به آن شیر نیز اضافه می‌کنند و برخی نیز با شکر. البته باید توجه داشت که شکر به علت سردی این نوشیدنی به سختی حل می‌شود و به همین دلیل برخی از شکر مایع یا دیگر شربت‌ها استفاده می‌کنند.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

قهوه سرد (Cold Brew)

برای تهیه قهوه سرد، پودر قهوه را در آب ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری می‌کنند. سپس قبل از مصرف قهوه را از فیتلر عبور می‌دهند. از آنجایی که قهوه سرد است، عطر و طعم آن متفاوت‌تر از قهوه‌های پخته شده است. قهوه سرد نیز بیشتر در ماه‌های گرم سال نوشیده می‌شود.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

قهوه بستنی (Affogato)

قهوه بستنی هم بیشتر در ماه‌های گرم سال نوشیده می‌شود. آفوگاتو (Affogato) در ایتالیایی به معنی غرق شده است. این قهوه از یک شات اسپرسو و بستنی وانیلی درست می‌شود، البته برخی آن را با بستنی فندق بیشتر دوست دارن

بیشتر بخوانید:

کاپوچینو؛ یک نوشیدنی عالی برای تمام سلیقه ها

طرز تهیه کافه لاته

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

قهوه ایرلندی (Irish Coffee)

قهوه ایرلندی، قهوه‌ای بخصوص است که در هر کافه‌ای یافت نمی‌شود و از قهوه شیرین شده به همراه خامه تهیه می‌شود. این قهوه در سال ۱۹۴۰ توسط آشپز رستوران فرودگاه شنن ایرلند ابداع شد و به دلیل تعریف‌های مسافران پروازهای بین‌المللی از آن، شهرت جهانی یافت. قهوه‌ ایرلندی برای اولین بار در سال ۱۹۵۲ در سان فرانسیسکو آمریکا نیز سرو شد.

طرز تهیه خوش‌طعم‌ترین قهوه‌های دنیا را یاد بگیرید

برچسب ها: نوشیدنی، قهوه، کاپوچینو، هات چاکلت، قهوه سرد، اسپرسو، لاته تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز