مواد لازم برای تهیه کافه لاته :
شیر | 2 لیوان |
نسکافه، اسپرسو یا قهوه | 2 قاشق چایخوری |
شکر | به میزان لازم |
طرز تهیه کافه لاته دارای سه مرحله کلی می باشد.
تهیه کف شیر مناسب
تهیه اسپرسو
افزودن شیر به قهوه
طرز تهیه کافه لاته :
ابتدا بهتر است شیر را بجوشانید زمانی که کف کرد زیر آن را خاموش کنید و قهوه اسپرسو را آماده کنید، برای تهیه ی قهوه اسپرسو می توانید از قهوه جوش های موجود در بازار استفاده کنید. سپس شیر را با همزن بزنید تا کف کند هرچه کف شیر بیشتر باشد بهتر است اما زیاد هم نزنید زیرا زیاد هم زدن باعث می شود شیر شما سرد شود.
زمانی که قهوه اسپرسو آماده شد طمان اضافه کردن شیر به قهوه است.
در زمان اضافه کردن شیر به قهوه عواملی مانند ارتفاع، مکان و حالت ریختن بسیار مهم است.
ابتدا با کمی ارتفاع شروع به ریختن شیر کنید تا فنجان تقریبا نصف پر شود سپس ارتفاع آن را کاهش دهید. شیر را در مقدارهای ثابت به قهوه اضافه کنید و فقط ارتفاع پیچر را نسبت به فنجان کم کنید.
ارتفاع را از زیاد به کم کاهش دهید و سعی کنید مقادیر شیری که به قهوه میافزایید یکسان باشد. افزودن با سرعت باعث از بین رفتن کرما میشود و سرعت کم نیز باعث کاهش کف شیر وارد شده به قهوه میشود.
سپس می توانید با شیر و کف آن روی فنجانتان شکل ایجاد کنید.
یا با شکلات روی آن را تزیین کنید.
نکته:
اگر برای تهیه کافه لاته، قهوه را انتخاب میکنید، برای انجام این کار باید آن را بسیار غلیظ دم کنید.
اگر دوست دارید شیر این نوشیدنی گرم، طعم شیرین داشته باشد، میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
برای سه لایه شدن کافه لاته:
ابتدا شیر جوشیده شده را با کف آن داخل فنجان شیشه ای بریزید سپس به آرامی با قاشق کمی وسط کف شیر را باز کنید و قهوه را به آرامی بریزید و دوباره روی آن کمی کف شیر بریزید.